Bilete Concert Masterpiece Oradea - 14 dec '18, ora 20:00 - Moszkva Caffe

Concert Masterpiece Oradea

Moszkva Caffe, Oradea

vineri, 14 decembrie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Masterpiece Romania - tribut Metallica, va susţine un super-concert, promiţând fanilor trupei şi nu numai, un show incendiar. Participă şi tu la concert, vineri, 14 decembrie, ora 20:00 la Moszkva!

MASTERPIECE (tribut Metallica)
★Thrashing All Around tour 2018 ★ORADEA/ Moszkva★
Vino sa vezi cea mai tare trupa de tribut METALLICA din estul Europei ! Calitatea muzicii, showul, energia si dinamica trupei te va face sa te conectezi cu fiecare celula a fiintei tale, vei rezona pe o frecventa unde muzica rock se va armoniza cu trairile tale interioare! Vino cu cei mai buni prieteni de ai tai si savurati din plin un concert LIVE! Share, INVITE & B there for the SHOW!

"METALLICA sunt regii încoronaţi ai muzicii metal, sunt cei care au reuşit să combine sound-ul agresiv cu o melodicitate aparte, viteza şi virtuozitatea cu tehnica muzicală, versurile şi mesajele adânci cu refrenele uşor de reţinut.

Au înregistrat sute de piese, au susţinut mii de concerte, au mişcat milioane de inimi, este de netăgăduit că au lăsat o amprentă eternă în istoria muzicii universale. Au făcut asta de-a lungul a trei decenii, au modelat generaţii întregi de ascultători dar şi de muzicieni, au inspirat nenumăraţi oameni de pe întreaga planetă.

După 30 de ani trupa Metallica încă este aici şi este o prezenţă extraordinară, o "entitate" plină de energie şi dinamism. În concluzie: Metallica is the Metal MASTERPIECE!" Andy Ghost

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.