Bilete Concert MARK STAM - 26 sep '18, ora 22:00 - The Vintage Pub

Concert MARK STAM

The Vintage Pub, București

miercuri, 26 septembrie '18, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

"Impar” este cel mai recent single lansat de unul dintre cei mai promitatori artisti ai noului val, Mark Stam, si ne vorbește despre indiferența în iubire și despre cât de dureroase pot fi sentimentele neîmpărtășite. Piesa a fost scrisă și realizată împreună cu The Motans si Marco & Seba într-un weekend din martie, în urma unei întâlniri amicale, care s-a transformat într-una de compoziție.

Mark Stam a atras atentia publicului din Romania odata cu piesa “Doar Noi” in colaborare cu Alina Eremia. Aceasta a fost scrisa si produsa de Mark si este inspirata din propriile sale trairi si experiente. Mai mult decat atat, melodia a fost prezentă în top 10 radio și tv și a cumulat 10 milioane de vizualizări.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.