Bilete Concert Maria Magdalena Dănăilă - 6 mai '19, ora 19:30 - Quantic

Concert Maria Magdalena Dănăilă

Quantic, București

luni, 6 mai '19, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Maria Magdalena Dănăilă, actriță și cantautoare, a câștigat 7 trofee în festivaluri naționale de muzică folk printre care ”Toamna sibiană”, ”Chitara de Argint” Reghin sau ”Festivalul Castanilor” de la Ploiești.

Bilete:

15 lei, acces general / earlybird – doar primele 50 bilete

20 lei, acces general / presale 1 – 150 bilete

25 lei, acces general / presale 2 – până duminică , 5 mai inclusiv

30 lei, acces general (în ziua evenimentului)

Maria Magdalena Dănăilă, actriță și cantautoare, a câștigat 7 trofee în festivaluri naționale de muzică folk printre care ”Toamna sibiană”, ”Chitara de Argint” Reghin sau ”Festivalul Castanilor” de la Ploiești. A reprezentat cu mândrie folkul în festivaluri în care folkiștii erau respinși la preselecție fără drept de apel – Mamaia, Eurovision, în 2004 câștigând chiar Premiul Special de Excelență artistică ”Ion Voicu” înmânat de Președintele juriului Festivalului Mamaia, Mădălin Voicu.

În 2008 a absolvit Facultatea de Arte de la Galați, secția actorie, iar în 2015 a absolvit Masterul Internațional de Teatru Muzical realizat de Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați în colaborare cu Academia Centrală de Dramă din Beijing. După absolvirea masterului și-a însușit statutul de profesoară de actorie și engleză pentru că statul chinez nu acordă viză actorilor și cântăreților.

A predat engleză și actorie la Beijing, susținând și recitaluri folk cu diferite ocazii - printre care evenimentul Euro Street din Beijing unde a reprezentat România, interpretând ”Mocirița cu trifoi” acompaniată la nai de artistul Gabriel Pleșca. În 2018 a revenit în țară , căutând soluții pentru a-și împărți activitatea artistică între București și Beijing.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.