Bilete Concert Maria Dragomiroiu @Beraria H - 9 nov '19, ora 19:00 - Beraria H

Concert Maria Dragomiroiu @Beraria H

Beraria H, București

sâmbătă, 9 noiembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă - 9 noiembrie - pe scena Berăriei H va urca doamna cântecului popular românesc: Maria Dragomiroiu. Vino să petrecem împreună o seară autentică cu cele mai celebre cântece din zestrea muzicală românească.

Sensibilitatea, frumusețea rară și vocea superbă Maria Dragomiroiu a reușit să cucerească inimile tuturor românilor. Ea reușește să dea viață cântecului, să îl încarce cu emoție, ajungând direct în inimile publicului.

Acces: 17:45 // Show: 19:00

Eveniment prezentat de Hora din Balcani!

Hora din Balcani este un proiect independent care a luat naștere din dorința de a promova cea mai pură formă de distracție și socializare balcanică: hora, jocul și voia bună. Vă invităm pe toți la cele mai frumoase evenimente marca Hora din Balcani.


Bilete:
50 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă  
30 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
20 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă


* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane de emitere, specifice fiecarei platforme de ticketing.

IMPORTANT:

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 
✔ Mesele vor trebui eliberate până cel târziu la ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere

 Rezervările se fac la:

- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.