Bilete Concert Maria Cârneci și Taraf Viorel Bogățeanu - 9 mar '19, ora 19:00 - Beraria H

Concert Maria Cârneci și Taraf Viorel Bogățeanu

Beraria H, București

sâmbătă, 9 martie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă - 9 martie - Maria Cârneci, celebra solistă de muzică populară, cântă pentru prima dată la Berăria H, alături de taraful Viorel Bogățeanu. Vino să vezi un show 100% românesc cu dansuri și muzică din zestrea muzicală a țării noastre!

Acces: 18:00 // Show: 19:00

***IMPORTANT***
Mesele vor trebui eliberate până la ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locație. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Bilete:
40 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac la: - 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.