Bilete Concert Luna Amara si Les Nuages - 25 nov '17, ora 20:30 - Sala Radio Cluj-Napoca

Concert Luna Amara si Les Nuages

Sala Radio Cluj-Napoca, Cluj-Napoca

sâmbătă, 25 noiembrie '17, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

După un an plin de evenimente importante, Luna Amară încheie anul cu un concert acasă, la Cluj.

Va fi un concert acustic și le vor avea alături pe Les Nuages, cvartetul cu care au înregistrat albumul „Aproape”, lansat în 2016.

Concertul va avea loc la Sala Radio Cluj ( str. Donat, nr. 160) locul în care Luna Amară a înregistrat piese pentru următorul album, în toamna acestui an. Acustica sălii este perfectă pentru un concert sensibil și personal. Setlistul va conține piese de pe albumul „Aproape” dar și piese de pe albumele precedente. Piesele au fost orchestrate de către Dorin Ghiuţa, din formaţia Luni la Teatru.

Biletele la concert costă 35 de lei și se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro. La intrare, în seara concertului, biletele vor fi 40 de lei (în limita stoculuirămas). Capacitatea sălii Radio este limitată la 200 de persoane.

Vă așteptăm cu drag pe 25 noiembrie, începând cu ora 20.30, la Sala Radio Cluj.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.