Bilete Concert Leprous - 4 mar '23, ora 18:00 - Arenele Romane

Concert Leprous

Arenele Romane, București

sâmbătă, 4 martie '23, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Leprous (NO) revin la București ca parte a turneului de promovare a celui de-al șaptelea album al trupei, „Aphelion”, mixat de Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves) și masterizat de Robin Schmidt (The 1975, Placebo).

Într-o lume în care genul „progressive” oferă publicului o varietate de opțiuni, este nevoie de mult curaj și de multă personalitate pentru a reuși să mai întorci privirile oamenilor către tine. Iar Leprous este una dintre aceste trupe. Și revine în 2023 în fața fanilor din România pentru a oferi un show memorabil.

Evenimentul va fi deschis de Kalandra (NO), o trupă spectaculoasă, cu rădăcini muzicale în muzica tradițională nordică. Fanii serialelor vor recunoaște cu siguranță amprenta sonoră unică a acestui proiect muzical, trupa compunând două piese pentru cunoscutul serial nordic „Beforeigners” difuzat de HBO. 

Fiind deja o prezență constantă pe scena norvegiană, Kalandra va oferi cunoscătorilor muzicalităților nordice un amestec puternic de pop alternativ și rock, presărat de mister și tonalități venite din alte lumi.

Monuments nu mai au nevoie de prezentare pentru fanii muzicii progressive. Britanicii au trecut, în peste un deceniu existenţa, prin turnee, schimbări de line-up şi colaborări interesante, ceea ce nu a făcut altceva decât să îi modeleze şi să le dezvolte muzica spre noi culmi. Cel de-al patrulea album al trupei, "In Stasis", aduce la un loc cele mai bune elemente ale acestui nou capitol al poveştii lor, incluzând cu succes multe dintre componentele muzicale din trecut. Cel mai recent album al trupei, care urmează lui Phronesis, lansat în 2018, este şi primul cu noul vocal Andy Cizek, despre a cărui implicare în proiect bateristul Mike Maylan a spus că a regândit modalităţile de compunere în cadrul trupei.
Rezultatul final al acestei schimbări este că noul material este mult mai organic şi mai colaborativ din toate punctele de vedere. “Ajută foarte mult faptul că păstrează imaginea conceptuală pe care Browne o compune şi că apoi îşi dezvoltă propria sa viziune. Asta i-a permis albumului “In Stasis” să ia formă în mod natural şi este o reflexie a impactului acestui proces, pe care la “Animus” şi “Deadnest” încă îl învăţam şi descopeream", mai adăugă Maylan.