Bilete Concert Lansare Album “In Labirint" - 12 oct '18, ora 21:30 - Arenele Romane

Concert Lansare Album “In Labirint"

Arenele Romane, București

vineri, 12 octombrie '18, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

La exact o lună după ce au lansat primul album în colaborare, Grasu XXL și GuessWho vor susține vineri, 12 octombrie, la Arenele Romane din București concertul de lansare “În Labirint”.

Show-ul va fi unul plin de energie, pe durata căruia publicul va asista atât la un concert live din partea celor doi artiști, cât și la un show de lumini atent pregătit.

Biletele pot fi achiziționate exclusiv prin rețeaua iaBilet.ro, online direct de pe www.iabilet.ro sau din punctele de vânzare IaBilet.ro (lista completă aici: http://iabilet.ro/puncte-de-vanzare/).

Prețul unui bilet pentru concertul de la București este 50 lei, iar, în seara evenimentului, la intrarea în Arenele Romane, biletele vor putea fi achiziționate cu 60 lei. În același timp, primele bilete puse la vânzare prin rețeaua IaBilet.ro costa 40 lei (early bird).

Albumul celor doi artiști conține 12 piese și a fost lansat miercuri, 12 septembrie, pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele muzicale de streaming și download. Totodată, materialul este disponibil pentru precomandă (CD) aici: http://smarturl.it/GrasuXXLxGuessWho-CD

*Minorii cu vârsta sub 16 ani vor avea acces doar însoțiți de un adult.

Ascultă albumul pe YouTube:
http://bit.ly/play-in-labirint-youtube


Ascultă / descarcă albumul:
http://okapi.lnk.to/InLabirint

www.inlabirint.ro