Bilete Concert Jurjak la Moșia Corbeanca - 23 sep '21, ora 19:00 - Mosia Corbeanca

Concert Jurjak la Moșia Corbeanca

Mosia Corbeanca, Corbeanca (Ilfov)

joi, 23 septembrie '21, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Jurjak și-a tot văzut de drum, până când drumul l-a adus la Moșia Corbeanca. Nouă nu poate să ne pară decât bine, așa că vă așteptăm joi, 23 septembrie, la Moșie!

Copiii sub 18 ani insotiti de parinti au intrarea gratuita.


Biletele vor fi dispuse pe 2 zone, cu pret unic indiferent de zona:
Zona Picnic - zona cu pături, in fata scenei. Va rugam sa veniti cu propriile pături pentru sederea in aceasta zona
Zona Mosierilor - zona cu mese si scaune. Zona la care daca vor fi achizitionate bilete pentru 1 sau 2 persoane, veti imparti masa cu alti mosieri


Informații importante:
Locația se va închide la ora 22.
Bilete sunt disponibile exclusiv online, in limita stocului.
Copiii sub 18 ani insotiti de parinti au accesul gratuit.
Accesul cu animale de companie este permis. Va rugam sa va asigurati ca nu deranjeaza ceilalti participanti la concert si ca nu sunt agresivi.
Parcarea este permisa doar in parcarea din curtea Mosiei sau pe terenul alaturat, amenajat, de asemenea, ca parcare si semnalizat astfel. Parcarea pe strada este interzisa. Nu ne asumam raspunderea in eventualitatea unei contraventii din partea organelor legii.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de zona aleasa in momentul achizitiei biletului.
Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara trebuie sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
Accesul cu mancare sau bautura care nu au fost achizitionate din incinta Mosiei este strict interzis.
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19, va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse. Conform normelor impuse pentru Horeca, nu este necesara dovada unui test negativ sau a unei adeverinte de vaccinare, insa este obligatorie pastrarea distantei sociale, respectarea limitarii numarului de persoane la masa si purtarea mastii in spatiile aglomerate, cum ar fi zona barului si toaleta.
Va informam, totodata, ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

  Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.