Bilete Concert Johnny Mitrache & The Wellknown Boys - 7 feb '20, ora 20:30 - La Mama - Clubul Țăranului

Concert Johnny Mitrache & The Wellknown Boys

La Mama - Clubul Țăranului, București

vineri, 7 februarie '20, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Un extrem de talentat bluesman român stabilit la Paris de mai mulți ani, respectiv Johnny Mitrache, vine periodic în țară.

Un extrem de talentat bluesman român stabilit la Paris de mai mulți ani, respectiv Johnny Mitrache, am putea spune fără exagerare chiar, un bluesman înnăscut, revine periodic în țară (deh, dorurile/nostalgiile/iubirile sînt tare puternice în cazul lui), pentru a-și reuni oastea electrică și electrizantă, și a susține ici-colo, fără prea multe repetiții, că nu e cazul, cîte un happening de...inimă albastră/blue...

Așa a fost, în ultimii ani la festivalurile de blues de la Suceava și Brezoi (2018), ca și în cîteva concerte de club la Craiova (2019), orașul natal/magnet a lui Johhny al nostru...și așa sperăm să fie și vineri 7 februarie la Clubul Țăranului-La Mama.Întîmplător sau nu, (colegii de trupă i-au amintit lui Johhny-vezi că tot atunci e și ziua ta de naștere)...vom avea deci, un dublu eveniment...în care, la final, vom cînta ceva din suflet pentru brother Johhny...Știți voi ce...

De această dată, trupa lui JM îi reunește pe cîțiva dintre cei mai experimentați bluesmani autohoni, de altfel... „wellknown boys” (din diferite formații/proiecte muzicale), precum Rareș Totu-chitară, Cosmin Farcaș-claviaturi, Mike Dragomir-gbas și Vali Vătuiu-tobe.

„Cireașa de pe tortul”... muzical, e tînăra și extrem de talentata Maya Ciosa, recent, în 2019, cîștigătoarea emisiunii-concurs de la ProTV „Vocea României junior”, cu care, cel puțin Rareș Totu, s-a încumentat să cînte, nu întîmplător, cu mult succes, pe scene din Brașov și Râmnicu Vâlcea (Aby Stage Club)-2019, piese cunoscute din repertoriul internațional de pop, blues și rock !

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.