Bilete Concert Jazzy Jo - 3 aug, ora 20:00 - Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana

Concert Jazzy Jo

Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana, București

sâmbătă, 3 august, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pregătește-te să fii vrăjit de sunetele captivante și emoționante ale unei artiste unice – Jazzy Jo! Pe 3 august, Palatul Bragadiru devine scena unui concert extraordinar, unde vocea caldă și expresivă a lui Jazzy Jo va transforma noaptea într-o experiență sonoră vibrantă.

Ce vei descoperi:
O seară de jazz autentic, presărată cu influențe soul și ritmuri pline de energie.
Interpretări vibrante ale unor piese originale și reinterpretări surprinzătoare ale clasicelor iubite.
O atmosferă de poveste în splendidă în #grădinaurbană a Palatului Bragadiru, unde eleganța arhitecturală întâlnește muzica de suflet.

Nu rata ocazia de a te conecta cu muzica într-un mod profund și personal, alături de Jazzy Jo și band-ul său de excepție. Fiecare notă va spune o poveste, iar fiecare melodie va fi o invitație la dans. Pe lângă muzica de calitate, vei avea ocazia să te bucuri de o ambianță elegantă și de o seară de vară perfectă în grădinile Palatului Bragadiru, unde vei putea savura băuturi răcoritoare și gustări delicioase.

Categorii de bilete:
Presale (primele 100 bilete) : 60 ron
General access: 80 ron
Front seat - (doar 50 de locuri) - 100 ron
Wine Tasting Menu - 230 ron
Wine Tasting Menu include un bilet la concert în primele locuri și o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri cold cuts cheese & meat.

VIP for 2 - 620 ron
VIP Experience for two permite accesul pentru 2 persoane, o sticlă de Prosecco, alături de platoul Pair It up Smooth, pentru un wine pairing desăvârșit.