Bilete Concert Iris – Nelu Dumitrescu @ #FAMILYFEST Island - 18 iul '20, ora 20:30 - FamilyFest Island

Concert Iris – Nelu Dumitrescu @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București

sâmbătă, 18 iulie '20, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Hit-uri precum “Cine mă strigă în noapte”, “Trenul fara Naș”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca”, vor aduce parfumul anilor trecuti, emotionandu-va ca de fiecare data cu prezenta lor. Va asteptam la #FAMILYFEST island, sâmbată, 18 iulie 2020 la orele 20:30.

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.

Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.

Accesul în locație, #FAMILYFEST Island, se face doar cu masca de protectie.

Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de Guvernul Romaniei.

Iris, este cel mai iubit grup de muzică rock, din România, o legendă vie a muzicii, care, în cei 44 de ani de carieră muzicală, și-a păstrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani. “Să nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”, “Casino” sau “Da, da, da”,” Eu stiu”, reprezintă doar câteva dintre mega-succesele grupului, de-a lungul anilor. Începând cu sfârșitul anului 1975 – începutul anului 1976, trei „muschetari„ – Nutu Olteanu – chitară, Elin Lechinteanu – bass și Nelu Dumitrescu – tobe, plini de ambiție, talent, dăruire și adevăr, au fondat trupa Iris.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.