Bilete Concert Iris - Lumea toata e un circ - 22 nov '19, ora 20:00 - Circul Metropolitan Bucuresti

Concert Iris - Lumea toata e un circ

Circul Metropolitan Bucuresti, București

vineri, 22 noiembrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Lumeee, lumeeee,
 
Va invitam, cu mic, cu mare la concertul trupei Iris ce va avea loc la Circul Metropolitan Bucuresti, pe 22 noiembrie, ora 20:00.

“Lumea toata e un circ” este cel mai recent material discografic lansat de baietii de la trupa Iris, iar concertul va fi conturat in aceasta directie, cu ajutorul oamenilor de la circ, dar si a unor invitati surpriza ce vor performa alaturi de baieti. Proiectii video la calitate exceptionala, jocuri de lumini si sunet, plus efecte speciale realizate cu ajutorul tehnologiei de top vor fi perfect combinate cu muzica rock de calitate in cadrul concertului “Lumea toata e un circ”.

Concertul “Lumea toata e un circ” este unul conceptual care doreste sa transpuna muzical diverse sentimente firesti, traite de fiecare dintre noi de-a lungul vietii, cu ajutorul pieselor vechi si noi ale trupei Iris. Cu o experienta de peste 44 de ani in industria muzicala, trupa Iris fondata de bateristul Nelu Dumitrescu  impreuna cu Nutu Olteanu si  Emil Lechinteanu vine in atentia publicului cu un concert extraordinar ce poarta numele celui mai recent album lansat pe piata, “Lumea toata e un circ”, vineri, 22 noiembrie, ora 20:00, la Circul Metropolitan Bucuresti.

Acest eveniment este organizat de Sprint Music in colaborare cu Fundatia culturala IRIS si MediaproMusic. Totodata  acest eveniment este sprijinit de catre: Transilvania Garant, Delta Finance, EFI Garant Group si Patronatul Garantilor din Romania.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.