Bilete Concert GOLAN - 20 oct '18 - Domeniul Manasia

Concert GOLAN

Domeniul Manasia, Manasia (Ialomița)

sâmbătă, 20 octombrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 20 octombrie fii GOLAN! Un concert memorabil, un vibe de excepție. GOLAN LIVE.

Concertul GOLAN este o ocazie unică de a experimenta în premieră în parcul unui domeniu aristocratic ce are un istoric de aproape două secole complexitatea sunetelor muzicii electronice într-un live act cu un vibe aparte.

Cei cinci membri ai trupei GOLAN îmbină o mare varietate de instrumente în timpul spectacolelor live, reușind astfel să creeze un sound autentic ce i-a propulsat rapid ca pe una dintre cele mai de succes trupe românești de muzică electronică, cu un puternic ecou pe scena marilor festivaluri independente  europene.

GOLAN reușește să împingă limitele muzicii electro pop și să găsească echilibrul perfect dintre sunetele redate prin instrumente precum clape, chitară și bas, percuție, flaut, trompetă, hang pan și sampling sau dj-ing și voce.


PROGRAM

 Opening Hours: 17:00
 DJ Set Paul Damixie: 17:30 - 19:00
 GOLAN LIVE BAND: 19:00 - 20:00


BILETE

 Vor fi puse în vânzare pe domeniulmanasia.ro și pe site-urile partenerilor noștri.
 Numărul de locuri este limitat.
 Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

Domeniul Manasia se află la o oră distanță de București, în localitatea omonimă. Domeniul include conacul boieresc, parcul de 2 hectare și crama de sub conac – bijuterii de patrimoniu unice în zona Bărăganului și primele Monumente Istorice Clasa A de Importanță Națională restaurate integral în județul Ialomița.
https://bit.ly/2MLrtDg

Dacă ești șofer, ne găsești și pe Waze.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.