Bilete Concert Gipsy Casual la Vintage Pub - 25 oct '17 - The Vintage Pub

Concert Gipsy Casual la Vintage Pub

The Vintage Pub, București

miercuri, 25 octombrie '17

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Gipsy Casual aduc acordurile excentrice de gipsy-balcanic la Vintage Pub, pe 25 octombrie nu rata showul pregatit

Trupa se naste la sfarsitul anului 2010, avand formula: Gya, Antonio Marcu, Mihaita Manu. 

Ei reprezinta exoticele acorduri de gipsy-balcanic in peisajul muzical prezent. Sunt fresh, sunt autentici si dau startul unei noi povesti cu muzicieni talentati. Trupa pastreaza traditionalul ritm tiganesc insa il aduce la zi cu tonurile electronice si beat-urile electrizante de club.

In iulie 2011, trupa lanseaza piesa de debut “Balans Prala”, a carui videoclip aduna sute de mii de vizualizari pe YouTube inca din primele saptamani de la lansare.

Un moment important din cariera Gipsy Casual l-a reprezentat deschiderea editiei din 2011 a Premiilor Muzicale Romanesti de la Brasov cu beat-uri gipsy-balcanice, un spectacol coregrafic inedit, instrumente si voci live care au castigat simpatia publicului

In mai putin de un an, unicitatea stilului lor muzical, uneori controversat, insa de departe unul foarte original, i-a adus in vizorul publicului roman.

 

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP