Bilete Concert Freestay live la Restaurant One Club - 13 mar '21, ora 19:00 - ONE Club

Concert Freestay live la Restaurant One Club

ONE Club, București

sâmbătă, 13 martie '21, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 13 martie trupa Freestay concertează la Restaurant One Club .
Vino să te bucuri de o atmosfera deosebita cu lume de calitate, sa savurezi o cina delicioasa pregatita de Chefii bucatari si sa asculţi piese de referinţă, foarte indragite, atat din repertoriul internaţional cat şi românesc într-un concert electrizant cu talentatii Freestay!

Florin Ristei, o voce inconfundabila  a câştigat concursul de talente X Factor Romania în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care a pus bazele trupei Freestay.

 Cel mai recent proiect al său, piesa “ Voodoo”, a intrat rapid în topuri şi în inimile fanilor, piesele vor rula pe grandioasele ecrane One si cu siguranta  iti vor incanta toate simturile !

Formaţia FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, trupa şi-a consolidat poziţia de show-band de top şi a încântat publicul, prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică inegalabilă.

Concertul Freestay  va începe la ora 21.30

Open Doors drinks and dinner: 19.00 alaturi de DJ Razvan Ivanescu

 Biletele au următoarele preţuri: 

- 60 de lei - acces general, cu loc la masa, respectand distantarea fizica
- 75 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei respectand distantarea fizica 

Restaurant Club One : Aleea Orhideelor nr 1, Complex Studentesc Regie, Sector 6, Bucuresti

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.