Bilete Concert folcloric cu Gheorghe Zamfir - 28 feb '20, ora 18:00 - ONE Club

Concert folcloric cu Gheorghe Zamfir

ONE Club, București

vineri, 28 februarie '20, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, 28 februarie, sarbatorim impreuna identitatea romaneasca.
Maestrul Gheorghe Zamfir, muzicianul care a reusit sa cucereasca aplauzele intregii planete, vine in Bucuresti sa va ofere o seara de neuitat, cu un repertoriu alcatuit din Suite folclorice si melodii de folclor autentic, din zonele geografice ale frumoasei noastre tari, exprimand ideea de unitate in simtire romaneasca. 
 
În decursul unei cariere muzicale ce depășește 60 de ani, Gheorghe Zamfir a creat peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, simfonic și sacru. Repertoriul său de virtuoz interpret cuprinde compozitori de la perioada barocă și clasică precum W.A.Mozart, J. S. Bach, A. Corelli, A. Vivaldi, până la contemporani ca John Lennon, Paul McCartney, Billy Joel sau Elton John. Interpretarea originală, a coloanelor sonore din filmele “Once upon a time in America” al lui Sergio Leone (1984); “Karate Kid” (1984)  sau  “Kill Bill” (2004),  este privită cu profundă admirație, de mai multe generații, devenind memorabilă.

Locuri de parcare: 200
Dress Code: Motive traditionale Romanesti

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.