Bilete Concert extraordinar Irina Baianț - 23 mar, ora 19:30 - Ateneul Român

Concert extraordinar Irina Baianț

Ateneul Român, București

sâmbătă, 23 martie, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Soprana Irina Baianț, alături de Orchestra Simfonică București, vă invită la un eveniment de gală în 23 martie la Ateneul Român din București, eveniment ce va fi condus de dirijorul John Axelrod.

Concertul Extraordinar își așteaptă publicul într-una dintre cele mai importante clădiri din țară, elită a emblemei culturale, unică în lume, sub invitația unei ținute de gală, cunoscută ca expresie pentru seri care celebrează eleganta, frumusețea, puterea și strălucirea. Dress code: Black Tie.

Irina Baianț, cunoscută pentru vocea sa cu totul deosebită și prezența captivantă, vă propune un repertoriu clasic, cu arii de operă și cântece nobile, care să marcheze experiența covorului roșu pe care veți păși la primirea în Ateneu.

"Aș vrea să cunoaștem și să popularizăm latura cu totul specială a unei experiențe în care oamenii se întâlnesc cu cea mai bună variantă a lor. Concertele mele sunt mai mult decât muzică, sunt o stare, o lecție, o decizie, o experiență completă din care nici eu, nici publicul nu plecăm aceiași care am venit. Aici e seara laturii noastre nobile și rafinate! Vreau să strălucim cu toții! "

Sambata 23 martie, ora 19:30, Ateneul Român din București.