Bilete Concert Emeric Imre - 2 apr '20, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert Emeric Imre

Hard Rock Cafe, București

joi, 2 aprilie '20, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folk, un artist profund, care compune piese destinate sufletului, fire poetică, Emeric Imre ajunge la Hard Rock Cafe, joi 2 aprilie!
Alături de el va fi unul din cei mai apreciaţi instrumentiști din România, Jimi El Laco.

Folkul înseamnă spontaneitatea creaţiei, responsabilitatea interpretului compozitor. „Profesionalismul nu e doar tehnică, e mai degrabă o atitudine faţă de muzică, de actul artistic, capacitatea de a descoperi sensuri noi în ceea ce cânţi, mereu şi mereu, de fiecare dată când urci pe scenă. Cu sensibilitate, redescoperi, zi după zi, frumosul şi esenţa vieţii, cu bucurii, miracole şi tot ce-ți este dat. Încă mă consider la început, am multe de făcut şi mă simt bucuros şi tânăr. Sunt atâtea bătălii frumoase de dus pe tărâmul muzicii, al iubirii şi a tot ceea ce înseamnă evoluţie. Mulţumesc, oamenilor care cred în muzica noastră, a celor ce trudim să menţinem importanţa de a cânta pe viu!”, mărturisește Emeric Imre.

Una din satisfacțiile artistului este faptul că „există o tânără generație care are nevoie de muzica folk”. Emeric Imre a lansat patru albume - „Nebun de alb” (2006), „Târziu” (2012), „Iarna mea cu ochii mari” (2014) și „Jocul vieții” (2018) și susține nenumărate concerte în toată țara.

Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 69 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 45 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fara loc: 45 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 74 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 50 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fara loc: 50 de lei


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL