Bilete Concert DJ BOBO – EVOLUTION | Cluj-Napoca - 16 nov, ora 19:00 - Sala Polivalenta BT Arena

Concert DJ BOBO – EVOLUTION | Cluj-Napoca

Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

sâmbătă, 16 noiembrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
PARTY ZONE

Include pretul biletului 199 lei si comision de emitere 10.66 lei.

Categoria I

Include pretul biletului 299 lei si comision de emitere 16.01 lei.

Categoria II

Include pretul biletului 249 lei si comision de emitere 13.33 lei.

Categoria III

Include pretul biletului 199 lei si comision de emitere 10.66 lei.

Categoria IV

Include pretul biletului 179 lei si comision de emitere 9.59 lei.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

DJ BOBO revine în România cu un concert extraordinar sâmbătă, 16 NOIEMBRIE 2024, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca. Concertul face parte din turneul EVOLUTION și reunește, în același spectacol, cele mai apreciate hituri ale artistului.

Cântăreț, compozitor, dansator și producător, DJ BOBO este un artist complet ce a luat cu asalt industria muzicii încă de la lansarea sa, în 1989, cucerind milioane de oameni cu melodii fresh, dansante, care te pun negreșit în mișcare, precum “Somebody Dance with Me”, “Keep on Dancing”, “Take Control”, “Everybody”, “Let the Dream Come True”, “Love Is All Around”, “Freedom”, “Pray” și “What a Feeling”, dar și bine-cunoscuta “Chihuahua”, cu care a ocupat, pentru mult timp, poziții fruntașe în numeroase topuri din mai multe țări europene.

Turneul EVOLUTION, început în 2023, celebrează 30 de ani de carieră cu un spectacol inedit: o călătorie încântătoare în timp, prin diferitele epoci ale muzicii sale. Fiecare concert creează o atmosferă de neuitat și surprinde publicul cu interpretări electrizante ale celebrelor melodii, o scenotehnică impresionantă și un fascinant spectacol de video mapping.

Evenimentul este organizat de CONCERTE CLUJ by Backstage Production.

Din portofoliul de evenimente CONCERTE CLUJ by Backstage Production fac parte și alte concerte de succes ca: DISCOTECA ‘80 CLUJ, DISCOTECA ‘90 CLUJ, STING, HAVASI Symphonic Concert Show - edițiile 2022 și 2023, Thomas Anders & Modern Talking band, Bryan Adams (organizator local), Deep Purple, Concert aniversar de Crăciun Ștefan Bănică - 20 DE ANI (Cluj-Napoca), Holograf și EDDA Művek – Rock fără frontiere.

Mai multe detalii despre CONCERTE CLUJ by Backstage Production pot fi găsite pe www.concertecluj.ro.

INFORMAȚII DESPRE BILETE

BILETELE ONLINE sunt disponibile pe www.iabilet.ro și www.concertecluj.ro.

Organizatorul garantează DOAR valabilitatea biletelor vândute prin intermediul vendorului autorizat iaBilet.ro și nu încurajează achiziționarea de bilete din alte surse, diferite de cele comunicate oficial.

ATENȚIE! Nu cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț precum viagogo.com.

Nu este permis accesul copiilor sub 4 ani. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani împliniți au intrare gratuită la Party Zone, respectiv la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 8 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult. Dacă părinții aleg să vină însoțiți de copii (cu vârsta peste 4 ani împliniți), o vor face pe proprie răspundere.

IMPORTANT! Recomandăm insistent părinților să asigure copiilor sub 10 ani căști de protecție fonică.

​REGULAMENTUL CONCERTULUI DJ BOBO în turneul EVOLUTION | Cluj-Napoca, 2024

Puteți afla mai multe detalii despre DJ BOBO, dar și despre turneul EVOLUTION, de pe website-ul https://www.djbobo.ch/en/, respectiv de pe paginile de Social Media ale artistului: https://www.facebook.com/DJBoBo.de/ și https://www.instagram.com/djboboofficial/