Bilete Concert DELIA - #DulceAniversare - 7 feb '20, ora 23:15 - Beraria H

Concert DELIA - #DulceAniversare

Beraria H, București

vineri, 7 februarie '20, ora 23:15

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Și anul acesta ne întâlnim la cea mai dulce aniversare, în ziua în care Delia chiar poate spune ”Azi e ziua mea, vreau tort”. Așa că, ești așteptat vineri - 7 februarie - cu multe ”Acadele” să petreci o seară de neuitat în Orașul cu Chef de Viață.

Ia-ți prietenii și hai să îi ziceți ”La mulți ani” Deliei și să fredonați împreună cu ea super hit-uri precum ”Ce are ea”, ”Despablito” sau ”Da, mamă”.

Acces: 20:00 // Show: 23:15

Bilete:
180 LEI - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
99 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă  
60 LEI - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

99 lei - Supliment Meet & Greet (în limita a 50 de pachete) - include întâlnirea și fotografierea cu Delia în persoană + ultimul ei album care va fi lansat chiar pe 7 februarie.

Suplimentul poate fi folosit doar împreună cu un bilet valid.

IMPORTANT:
Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor
Copiii plătesc bilet și au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac la 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.