Bilete Concert Cristi Nistor - 31 mar '18, ora 22:00 - Mojo Club

Concert Cristi Nistor

Mojo Club, București

sâmbătă, 31 martie '18, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

După 16 ani de muzică și după ce a făcut parte din mai multe proiecte, Cristi Nistor decide să ne prezinte și propriul său proiect.

Și nu exista loc mai bun de o lansare decât Mojo!
Vă amintim că de numele artistului se leagă mai multe evenimente precum reprezentarea României la Cerbul de Aur 2004, hit-ul "Coji de portocale" sau finala Vocea României din 2012. 

Aveți, astfel, toate ingredientele necesare pentru o seară de Florii de neuitat, cu atât mai mult cu cât artistul ne-a promis că vrea să vă urce pe mese!
Eu zic să luăm de bună provocarea și să ne dăm întâlnire pe 31 martie, la Club Mojo!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.