Bilete Concert Coma - 15 sep '17, ora 21:30 - Anturaj

Concert Coma

Anturaj, Timisoara

vineri, 15 septembrie '17, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Coma concerteaza pe data 15 septembrie la terasa Jardin din Timisoara in cadrul Backyard Acoustic Season.

Anul trecut, seria de concerte Backyard Acoustic Season a adus laolaltă 16 artiști și formații în opt concerte acustice pe timp de vară într-un spațiu urban alternativ din inima Bucureștiului. În acest an, conceptul Backyard Acoustic Season se extinde, noi serii de concerte urmând să aibă loc la Timișoara și la Oradea! Distribuția va fi aceeași pentru cele două orașe, iar biletele vor fi puse în vânzare prin rețeaua iabilet.ro.
Backyard Acoustic Season la Timișoara va avea loc în serile de vineri, din două în două săptămâni, pe Terasa Jardin (bd. Vasile Pârvan nr. 5) iar programul concertelor este următorul:
9 iunie: Luna Amară // cu Melting Dice
30 iunie: Implant Pentru Refuz
7 iulie: Ada Milea & Alexander Bălănescu – „The Island”
21 iulie: Travka
4 august: The Mono Jacks
18 august: Robin and the Backstabbers
1 septembrie: byron
15 septembrie: Coma
Biletele la concerte se gasesc in reteaua iabilet si costa 30 de lei in avans si 40 de lei in seara concertului la intrare.
Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season: http://fb.com/AcousticSeason.ro!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.