Bilete Concert Catalin Crisan si prietenii sai - 3 oct '17, ora 19:30 - Sala Palatului

Concert Catalin Crisan si prietenii sai

Sala Palatului, București

marți, 3 octombrie '17, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectaculis va invita la concertul aniversar “Catalin Crisan si prietenii sai”, care va avea loc in data de 3 octombrie, ora19:30, la Sala Palatului.

Invitatii indragitului cantaret vor fi Dan Puric, Mirabel Dauer, Tudorel Filimon, Luminita Anghel, Anisoara Puica, Adrian Daminescu, Mihai Traistariu si, nu in ultimul rand, fiica sa – Daria Catalina Crisan. De asemenea spectatorii vor avea parte si de alte surprize frumoase.

“Prin acest concert pe care il pregatesc impreuna cu prietenii mei voi marca implinirea a 30 de ani de cariera. Este o mare bucurie faptul ca la acest concert aniversar imi vor fi alaturi nume celebre si voci de aur ale scenei romanesti”, explica artistul Catalin Crisan. Concertul aniversar “Catalin Crisan si prietenii sai” va fi pus in scena intr-o maniera grandioasa: orchestra Mundi Colour va acompania live interpretarile artistilor, sub bagheta maestrului dirijor Daniel Jinga.

Organizatorul concertului aniversar “Catalin Crisan si prietenii sai” este Asociatia Culturala Spectaculis.

Asociatia Culturala Spectaculis isi propune sa sprijine si sa dezvolte activitatile culturale dedicate comunitatii. Ideile noastre se bazeaza pe valori umane profunde si democratice si ne exprimam prin promovarea de activitati individuale sau colective care implica arta si cultura. Suntem condusi de pasiunea pentru excelenta in domeniul artelor spectacolului; misiunea noastra este de a pune in valoare reperele reale, de a crea experiente extraordinare si timp de calitate in entertainment.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00) Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.