Bilete Concert Carla's Dreams - 5 oct '21, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert Carla's Dreams

Hard Rock Cafe, București

marți, 5 octombrie '21, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Te asteptam si pe 5 octombrie, de la 21:30, la Hard Rock Cafe la un show cu Carla’s Dreams. Ii iubesti, le asculti muzica, ai trait la intensitate maxima fiecare concert sau fiecare piesa nou lansata.

In lumina noilor Hotarari de Guvern, pe baza recomandarilor CNSU va anuntam ca evenimentul va avea loc exclusiv pentru fanii vaccinati sau trecuti prin boala (in urma cu maxim 180 de zile). Restul de detalii raman la fel.

De asemenea, va recomandam sa respectati normele in vigoare si sa va prezenatati cu certificatul verde la acces.

Obligația de a prezenta dovezi medicale nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.
Simplu. Complicat. Divers. Poetic. Carla’s Dreams reușește să surprindă prin texte, prin sunete, prin mister, prin spiritul artistic liber exprimat pe note.
 
Carla’s Dreams au apărut în industria muzicală în 2012, și de atunci nimeni nu-i poate întrece de câte ori lansează un hit. Artiștii din Republica Moldova se bucură de un success imens in continuă ascensiune din partea publicului român și nu numai cu melodii dominante ca “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”, “Antiexemplu”, “Ne topim”, “Până la sânge”. Cu un talent înnăscut de a compune, Carla’s Dreams sunt făuritorii unor piese celebre ale altor artiști cum ar fi Delia, Ruby, Nicoleta Nucă, în super hitul “Da, mamă” se poate simți amprenta distinctă Carla’s.
 
Concertele explozive Carla’s Dreams, 100% live, nu se rezumă niciodată la un singur gen muzical. Combinând elemente de pop, hip-hop, dance și rock, sunt gata să uimească mereu fanii cu abilitatea maleabilă de a combina stilurile cu singurul obiectiv de a da o fărâmă de originalitate pe piața muzicală românească și internațională.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
- Cu loc la masa in sala: 149 lei 
 
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:


- Acces General: 154 de lei, cu loc la masa in sala 
 

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.
 
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL