Bilete Concert byron - 8 iul '21, ora 19:30 - Teatrul de Vara Mihai Eminescu

Concert byron

Teatrul de Vara Mihai Eminescu, București

joi, 8 iulie '21, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live.

Participarea este permisa spectatorilor vaccinati si ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.
Testele rapide sunt disponibile la acces si se pot face, contra cost, de catre personal autorizat.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Friends and family discount
15% discount la 4 sau 5 bilete cumparate
20% discount la 6 sau mai multe bilete cumparate

Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. Apoi a urmat albumul „Eternal Return”, care a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.

 

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.

Biletele la concertul susținut la Teatrul de Vară ”Mihai Eminescu” se pot achiziționa de pe www.iabilet.ro și din rețeaua www.iabilet.ro/retea.