Bilete Concert Bosquito - 7 iun - Quantic

Concert Bosquito

Quantic, București

vineri, 7 iunie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General Early Bird
75 lei
Stoc epuizat
Acces General Presale
90 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Haaaai ai ai
Ii dăm înainte cu tupeu”

După cum zice cântecul și în data de 7 iunie, vă invităm la Quantic la un super chef-concert cu Bosquito.

Bosquito este o formație românească de rock, la bază, înființată în 1999 de Radu Almășan. Dar mai exact, Bosquito abordează un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe care variază de la muzică țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de rock alternativ.

 

În perioada 2002-2005, Bosquito au lansat 4 albume: Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme din soare (2004), din care o serie de melodii au ajuns pe prima poziție în topurile românești.

 

După ce au dominat topurile, în perioada următoare (2005-2010) Bosquito au luat o scurtă pauză, dar revenirea lor cu atenția dedicată exclusiv pe activitatea concertistică și lansarea a încă 2 albume: Babylon (2014) și Sus (2019), au făcut din Bosquito una dintre cele active in România la capitolul apariții live și una dintre cele mai populare trupe românești.

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.