Bilete Concert B.U.G. Mafia - Londra - 19 apr '18 - Islington Assembly Hall

Concert B.U.G. Mafia - Londra

Islington Assembly Hall, Londra

joi, 19 aprilie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Fondata in 1993 de Tata Vlad (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) si Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat inca de la inceput un fenomen cu impact major asupra muzicii si societatii romanesti. Trupa s-a impus rapid in industria muzicala autohtona, reusind sa-si reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 15 videoclipuri si vanzari de peste 1.150.000 de unitati fizice in perioada 1995-2009 (o adevarata performanta, nu doar pentru piata locala).

Potrivit cifrelor record de vanzari si audienta, B.U.G. Mafia este la acest moment cea mai cunoscuta trupa hip-hop din Romania, unul dintre cele mai apreciate branduri muzicale autohtone si unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeana, trupa inroland o adevarata “armata” de fani in spatiul online: 1,400,000 de utilizatori Facebook si peste 900,000 de abonati - si mai mult de 620 milioane de vizualizari - pe pagina de pe YouTube.

Pret Bilete

Standard - ₤20
Gold - ₤30 (Priority Entrance)
 
Meet & Greet -  ₤60

Access +16 ani

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.