Bilete Concert Azur @ #FAMILYFEST Island - 2 aug '20, ora 20:30 - FamilyFest Island

Concert Azur @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București

duminică, 2 august '20, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Slagare precum”Mona”, ”În stație la Lizeanu” sau ”S-a rupt lanțul de iubire” vor reedita succesul anilor trecuti, la #FAMILYFEST island, duminică, 02.08.2020 la orele 20:30
Accesul in locatia #FAMILYFEST Island, se face doar cu masca de protectie.

Capacitatea maxima admisa de lege, este de 500 persoane.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectand toate normele in vigoare, comunicate de Guvernul Romaniei.

Azur este o formație de muzică de petrecere din România, înființată în 1984 la Brăila. Este considerată prima formație care a tratat maneaua lăutărească (interpretată în anii 1970 de Romica Puceanu, Gabi Luncă, Victor Gore) în manieră pop, sub influența interpreților în vogă din țările balcanice ale blocului comunist. Dintre formațiile de gen, Azur a rămas una dintre preferatele publicului român, fapt confirmat de discografia foarte bogată cu peste 25 de albume. Azur s-a constituit în jurul lui Nelu Vlad, care și-a început cariera muzicală în urma unui pariu.
Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.