Bilete Concert Aniversar de Craciun Stefan Banica - 16 dec '23, ora 19:00 - Sala Polivalenta BT Arena

Concert Aniversar de Craciun Stefan Banica

Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

sâmbătă, 16 decembrie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sambata, 16 DECEMBRIE 2023, incepand cu ora 19:00, la Sala Polivalenta BTarena din Cluj-Napoca, are loc cea mai asteptata productie muzicala din Romania: CONCERTUL ANIVERSAR DE CRACIUN STEFAN BANICA - 20 DE ANI, un show impresionant de sunet, lumini si efecte grafice, ce aduce pe aceeasi scena magia Craciunului, cele mai indragite piese ale artistului si invitati speciali.

Concertele extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică aniversează, în luna decembrie, 20 de ani de existență. Una dintre cele mai complexe producții muzicale românești, cel mai longeviv eveniment continuu pe scena Sălii Palatului din București din ultima jumătate de secol. În cifre, faptele se pot însuma astfel:

  • 79 de concerte de Crăciun sold-out din 2002 și până în prezent;
  • Peste 350.000 de spectatori;
  • Peste 150 ore de muzică live doar la Concertele de Crăciun.

Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare în România în 2002 și a devenit singurul artist român care susține, an de an, un eveniment atât de complex.

Concertele de Crăciun Ștefan Bănică sunt adevărate repere pentru luna decembrie prin autenticitate, spectaculozitate și complexitate. Muzică live, lumini și decoruri de poveste, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză din mai multe genuri muzicale - pop, rock, folk, folclor - zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai mari producții muzicale din România.

Concertele extraordinare de Crăciun Ștefan Bănică reprezintă, de 20 ani încoace, un mod tradițional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă, în atmosfera magică a Crăciunului. O poveste de neegalat în peisajul muzical din România.

Despre Ștefan Bănică

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România, care a stabilit adevărate recorduri prin concertele sale de Crăciun de la Sala Palatului, devenite deja tradiție. Cu 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină, cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru, Stefan Bănică este un reper major în show business-ul românesc.

INFORMAȚII DESPRE BILETE

BILETELE ONLINE sunt disponibile pe www.iabilet.ro și www.concertecluj.ro.

Organizatorul garantează DOAR valabilitatea biletelor vândute prin intermediul vendorului autorizat iaBilet.ro și nu încurajează achiziționarea de bilete din alte surse, diferite de cele comunicate oficial.

ATENȚIE! Nu cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț precum viagogo.com.

NU este permis accesul copiilor sub 4 ani. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani împliniți au intrare gratuită la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 8 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.
Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult. Dacă părinții aleg să vină însoțiți de copii (cu vârsta peste 4 ani împliniți), o vor face pe proprie răspundere.

IMPORTANT! Recomandăm insistent părinților să asigure copiilor sub 10 ani căști de protecție.

REGULAMENT ACCES: https://concertecluj.ro/stefan-banica/, tab REGULAMENT.

Mai multe detalii despre bilete și informații despre CONCERTUL ANIVERSAR DE CRĂCIUN ȘTEFAN BĂNICĂ - 20 DE ANI, Cluj-Napoca pot fi găsite pe website-ul www.concertecluj.ro, respectiv pe pagina facebook.com/concertecluj.ro.