Bilete Concert Alternosfera la Brasov - 1 nov '19, ora 23:00 - Kruhnen Musik Halle

Concert Alternosfera la Brasov

Kruhnen Musik Halle, Brasov

vineri, 1 noiembrie '19, ora 23:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

După un turneu de promovare a albumului Arhitectul din Babel, Alternosfera revine pe 1 noiembrie la Brașov, în Kruhnen Musik Halle.

 

Alternosfera a luat ființă pe 13 decembrie 1998, atunci când a avut loc prima repetiție în formulă deplină. Pe parcursul anilor trupa și-a schimbat componența, având în momentul de față trei membri fondatori. Astăzi, trupa Alternosfera este formată din Marcel Bostan – voce și clape, Marin Nicoară – chitară, Sergiu Aladin – chitară, Eugen Berdea – tobe și Dumitru Costin – bas.  

 

În cei 20 de ani trupa a reușit să lanseze șase albume și un EP: Orașul 511; Visători cu Plumb în Ochi sau Ultima Scrisoare pentru Femeia Nordică; Flori din Groapa Marianelor (EP); Virgula; Epizodia; Haosoleum și Arhitectul din Babel.

 

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro și în rețeaua Iabilet la următoarele prețuri:

Early Bird (primele 100) – 60 lei;

Presale – 80 lei.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.