Bilete Concert ALEXANDRU ANDRIEȘ - în premieră la Quantic! - 21 dec '18 - Quantic

Concert ALEXANDRU ANDRIEȘ - în premieră la Quantic!

Quantic, București

vineri, 21 decembrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Alexandru Andrieş, ahitectul, profesorul sau muzicianul așa cum îl stiți toți, va concerta în premieră la Quantic!

Pe scena Quantic, în seara de 21 decembrie, alături de Alexandru Andrieș vor concerta BERTI BARBERA, CALIN GRIGORIU, MARIA IOANA MINTULESCU și  SORIN ROMANESCU.

De partea de sunet va fi responsabil VICTOR PANFILOV !


Cu o activitate de peste 30 ani în muzica românească, cu mii de concerte la activ, Alexandru Andrieș poate fi considerat unul dintre cei mai logevivi artiști authtoni din toate timpurile.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.