Bilete Concert Akcent pe terasa Hard Rock Cafe - 23 oct '20, ora 20:30 - Hard Rock Cafe

Concert Akcent pe terasa Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București

vineri, 23 octombrie '20, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Adrian Sînă și trupa Akcent duc povestea mai departe, în data de 23 octombrie, de la ora 20.30, la Hard Rock Cafe. Concertul va avea loc pe terasă și aduce în prim-plan hituri clasice Akcent, dar și melodii din topurile actuale.

Adrian Sînă este unul dintre cei mai prolifici și de succes artiști și producători români. Cu peste 3,5 milioane de fani în toată lumea, piesele lansate de acesta atât solo, cât și sub numele Akcent, au depășit un miliard de vizualizări.

 

Debutul sau în muzică a avut loc în 1999, fiind unul dintre fondatorii Akcent, una dintre cele mai faimoase trupe din industria autohtonă. Trupa a devenit cunoscută odată cu single-ul “Ți-am Promis”, lansat în 2001, extras de pe albumul de debut - "În Culori", ce a fost certificat cu discul de platină în mai puțin de o luna de la lansare. O serie de hituri locale lansate la scurt timp după, au propulsat Akcent la statutul de staruri, cucerind piață internațională odată cu lansarea single-ului “Kylie”, versiunea în limba engleză a piesei “Dragoste de închiriat”. “Kylie" a ajuns pe prima poziție în multe topuri din Europa, în țări precum Olanda și Franța, în timp ce următoarele lansări, “That’s My Name”, “Stay With Me” și “My Passion” i-au consolidat proiectului poziția de star internațional.

 

Videoclipurile artistului au adunat peste un miliard de vizualizări, în timp ce mai multe piese au fost lansate fie ca single, fie incluse în diferite compilații ale unor case de discuri internaționale, printre care și Warner Music Group, Universal Music Group și Ministry of Sound.


“Rita”, cea mai recentă piesa lansată, a pregătit terenul pentru #Akcent20, anul trecut însemnând celebrarea a 20 de ani de activitate a trupei.


Biletele au următoarele prețuri:

 

- Categoria I: 40 de lei, cu loc la masă pe terasă, aproape de scenă (doar 30 de bilete)

- Categoria II: 25 de lei, cu loc la masă pe terasă

 

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange.

Le puteți cumpăra şi în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponible.

Eveniment recomandat de Magic FM.

 

Ca să (ne) fie bine, avem grijă în continuare:

✔️ Am redus locurile cât să ne bucurăm de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;
✔️ Îți punem la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
✔️ Te așteptăm cu același zâmbet larg în spatele măștilor de protecție și te încurajăm să porți și tu mască când nu stai la masa;
✔️ Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 6 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
✔️ Purtăm mănuși și păstrăm distanța de siguranță față de oaspeți. Păstrează și tu distanța de 1.5 m față de alte persoane.
✔️ Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și am montat dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.