Bilete Comoara ascunsă: Home Escape Room Board Games - Romania

Comoara ascunsă: Home Escape Room Board Games

Romania, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O călătorie care se anunța a fi banală, te va purta spre comoara ascunsă de unul dintre cei mai renumiți Pirați! Drumul va fi plin mistere și indicii, care puse cap la cap, te vor duce spre cea mai mare descoperire din viața ta, găsirea comorii piratului!

Home escape room - board games este un mod inedit de a petrece timpul acasă. Am creat un joc care să poată fi jucat aproape instant după achiziționare (jucătorii vor primi un e-mail cu un cod de acces în maxim 3 ore de la achiziționare; Codul de acces este unic și poate fi folosit doar de pe dispozitivul de pe care a fost utilizat inițial). Jocul este o experiență unică, cu un scenariu ingenios, cu jocuri logice și puzzle-uri care te vor pune să-ți folosești logica și creativitatea. Tot ceea ce ai nevoie este: o imprimantă color, coli A4, o foarfecă, un creion/pix, laptop/telefon mobil, acces la internet, câteva lucruri de prin casă și dorință de aventură. Îți vei pune mintea la contribuție, îți vei folosi creativitatea și te vei distra în aceste vremuri în care statul în casă este atât de important pentru tine și cei din jur! Te poți juca atât singur, cât și în echipă!

Jocuri din aceeași colecție: Cheia Pierduta - https://bit.ly/3d8KGvd  și Borcanul cu Dulciuri - https://bit.ly/2TJ3HNa.

 

Biletele sunt disponibile în reteaua iaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.