Bilete Comedia muzicală “Hotel California” în premieră la Teatrul “Jean Bart” din Tulcea - 19 nov '19, ora 19:00 - Teatrul Jean Bart Tulcea

Comedia muzicală “Hotel California” în premieră la Teatrul “Jean Bart” din Tulcea

Teatrul Jean Bart Tulcea, Tulcea

marți, 19 noiembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Theater du Soleil vă prezintă în premieră în România comedia muzicală LIVE „Hotel California” de Neil Simon.

„Hotel California” este o adaptare  de Zully Mustafa, pusă în scenă de echipa Theater du Soleil  Entertainment  inpreună cu o echipă de actori cunoscuţi şi talentați, care doresc să vă scape de griji și să vă transpună într-o lume plină de râsete, voie bună, multă muzică și dans. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Ana-Maria Calita, Emil Mitrache (Americanu), Daniela Olos si George Vasile.

Cele două acte pe care vi le-am pregătit  “Vizitatorii din Philadelphia“  şi  “ Vizitatorii din Londra”   vă vor purta in doua situaţi  pline de haz total diferite, intâlnite foarte des in zilele noastre . Doua cupluri total diferite dar in acelaş  timp o intamplare haioasa îi aduce inpreună la aceiaş masa la final.

 Scenariu Zully Mustafa

Coregrafia şi mişcarea  Momo Sanno.

Cele două voci deosebite ale echipei noastre: Alexa Vangu (Lexa) si Alexandra Penciu vă vor încânta cu melodii  LIVE din repertoriul internațional.

Pentru a descoperi întreaga poveste și pentru a ne bine dispune împreună, vă invităm la un show grandios, o  comedie musicala  de excepţie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.