La final, savurează prosecco cu vată de zahăr, o adiere de dulceață ce se va potrivi perfect cu emoțiile serii.
Invitat special: ANCA JILOVAN
MENIU:
MENIU PEȘTE-190 RON
Prosecco cu vată de zahăr
Aperitiv:
-scoici gratinate cu ierburi aromatice și coajă de lămâie;
-cocktail de creveți cu salsa rosa;
-somon marinat Gravlax pe pâine toast și Philadelphia;
Fel principal:
-risotto cu creveți, praf de fistic și fonduta de mozzarela;
Desert:
-lava cake cu cremă de valinie și căpșuni;
MENIU CARNE-180 RON
Prosecco cu vată de zahăr
Aperitiv:
-bruschete cu buratta, prosciutto crudo și rucola;
Fel principal:
-piept de pui lăcuit cu miere pe pat de varză roșie și cremă de cartofi;
Desert:
-lava cake cu cremă de valinie și căpșuni;
Băuturile nu sunt incluse.