Bilete Cluj-Napoca: L.A.P.S.U.S. - 9 oct '21, ora 18:00 - str.Antonio Gaudi, nr.63

Cluj-Napoca: L.A.P.S.U.S.

str.Antonio Gaudi, nr.63, Cluj-Napoca

sâmbătă, 9 octombrie '21, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Continuam sa scriem impreuna povestea conceptului LAPSUS, acompaniați fiind pe portativ de beat-urile unor artisti de renume. Astfel, Paul K/Macarie/Primărie/Lucide se vor face responsabili de modul in care corpurile noastre vor vibra sub sunetele muzicii lor, fiind autorii unor noi momente de neuitat! Take your soul with you and let it dance till the dawn!
Accesul la eveniment este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
De asemenea, accesul va fi permis și persoanelor care, contra cost (40 lei), vor efectua un test Rapid Antigen NON-INVAZIV, iar rezultatul va fi NEGATIV la punctul de testare special amenajat la intrarea în festival.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara in cazul biletelor tiparite.