Bilete Cluj-Napoca: Jimmy Carr - Laughs Funny - 26 feb '25, ora 19:00 - Casa de Cultura a Studentilor

Cluj-Napoca: Jimmy Carr - Laughs Funny

Casa de Cultura a Studentilor, Cluj-Napoca

miercuri, 26 februarie '25, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1

Mai sunt doar 5 bilete disponibile

Categoria 2
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Laughs Funny, noul turneu al lui Jimmy Carr trece în 2025 prin România

După cele trei show-uri sold out din 2022, Jimmy Carr revine la Cluj-Napoca și București pe 26 și 27 februarie 2025.

Cel mai harnic stand up comedian din ziua de azi va ateriza miercuri, 26 februarie la Cluj-Napoca pentru un show la Casa de Cultură a Studenților, urmând ca seara zilei de 27 februarie să-l găsească pe scena Sălii Palatului din București.

Botezat „Laughs Funny”, cu referire la sonoritatea aparte a rîsului artistului, noul turneu maraton a debutat la puțină vreme după lansarea celui mai recent Netflix special al lui Jimmy - „Natural Born Killer” - și se bazează pe material proaspăt, toate glumele fiind diferite față de show-urile anterioare. Singurul lucru ce rămâne neschimbat este amestecul ireverențios de teme extravagante, piruete lingvistice și umor negru, toate livrate audienței în reprize scurte și percutante.

Jimmy Carr este de mai bine de 20 de ani o figură proeminentă a scenei stand up internaționale. Înainte de a face carieră drept comediant si om de televiziune, Jimmy s-a licențiat la Cambridge cu o diplomă în științe politice și a urmat cursuri de psihoterapie. După un show de mare succes în cadrul ediției din 2003 a Edinburgh Fringe, urmat de recenzii elogioase, numele artistului a devenit tot mai mult sinonim cu comedia de cinci stele.

One-liner-ele acide și umorul fără menajamente față de tabu-uri l-au impus pe artist pe toate continentele, turneele sale mamut purtându-l din Europa până in Statele Unite și din Africa până in Asia și Noua Zeelandă. Dincolo de numărul imens de apariții live, Jimmy Carr este invitat frecvent in talk-show-uri de tip tonight show sau podcasturi celebre precum Joe Rogan Experience, The Diary of a CEO si Your Mom’s House. Patru dintre cele mai recente specials ale sale sunt găzduite de Netflix alături de emisiunea-serial The Fix dar înregistrări extinse din spectacole pot fi văzute și pe canalul lui de Youtube. In Marea Britanie, numele sau se leagă de formate de succes, fiind gazda a trei sezoane din Roast Battle, al panel show-ului 8 Out of 10 Cats pret de 20 de sezoane, apoi al spin-off-ului 8 Out of 10 Cats Does Countdown, iar timp de 10 ani a prezentat emisiunea-concurs Big Fat Quiz of the Year de pe Channel 4. Jimmy Carr este și autor sau co-autor a trei volume apărute de-a lungul anilor: ”Naked Jape: Uncovering the Hidden World of Jokes” (2006), „Only Joking: What's So Funny About Making People Laugh?” (2006) si “Before and Laughter: The Hilarious Guide to Changing Your Life” (2021).

Spectacolele lui Jimmy Carr se vor desfășura exclusiv în limba engleză, nefiind recomandate minorilor.

Livehouse Comedy este principala platformă de live entertainment dedicată în România fenomenului stand up comedy internațional. Compania a organizat sau co-organizat în ultimii 11 ani evenimente de stand up comedy cu artiști precum Louis C.K., Eddie Izzard, Jimmy Carr, Daniel Sloss, Dylan Moran, Pablo Francisco, Anthony Jeselnik și Michael Winslow în România, dar și în Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia, Turcia și Elveția. O dată cu ultimele show-uri anunțate in România, Bratislava și Sofia, colaborările dintre Livehouse Comedy și Jimmy Carr se ridică la 16 spectacole.