Bilete Cluj-Napoca: Dub FX & Mr Woodnote LIVE - 24 iul '21, ora 20:00 - Zazen - Verde Urban

Cluj-Napoca: Dub FX & Mr Woodnote LIVE

Zazen - Verde Urban, Cluj-Napoca

sâmbătă, 24 iulie '21, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În 24 iulie, Zazen inaugurează The Venue cu un concert văratec numai bun. Porțile se deschid la ora 18:00, iar de la 20:00, Dub FX și Mr. Woodnote pun stăpânire pe scenă.
18+
Accesul la eveniment este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
De asemenea, accesul va fi permis și persoanelor care, contra cost (40 lei), vor efectua un test Rapid Antigen NON-INVAZIV, iar rezultatul va fi NEGATIV la punctul de testare special amenajat la intrarea în festival.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.