Bilete Cluj-Napoca: Design SPLASH X Bathroom Edition - 25 mai - The Office

Cluj-Napoca: Design SPLASH X Bathroom Edition

The Office, Cluj-Napoca

sâmbătă, 25 mai

Cumpără bilete

Nr. bilete
Super Early Bird
75 lei
Sold out
Early Bird
119 lei
Sold out
Regular Ticket
169 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

DESIGN SPLASH este un eveniment dedicat amenajărilor băilor.

Este o întâlnire a profesioniștii din domeniul amenajărilor interioare, un punct de referință pentru arhitecți, designeri de interior, furnizori de materiale și finisori - a tuturor celor care doresc să amenajeze băi mai bune.

Evenimentul facilitează schimbul de KNOW-HOW și experiențe între participanți, oferind oportunitatea de a discuta ultimele tendințe, tehnologii și soluții tehnice în designul interior.

Agenda evenimentului este structurată cu mai multe sesiuni și include prezentări ale designerilor și arhitecților ale căror proiecte le admirăm precum și prezentări tehnice ale specialiștilor în implementare, furnizori de materiale și tehnologii actuale.

Panelurile de discuții vor reuni experți recunoscuți din industrie, participanții vor avea ocazia să discute direct pe exemple concrete, să împărtășească trucuri și metode de lucru, iar prezentările vor acoperi o gamă largă de subiecte, de la situații dificile din implementare până la provocări actuale și viitoare ale pieței, oferind perspective valoroase asupra direcțiilor de dezvoltare și îmbunătățire a standardelor în designul de interior.

De asemenea, evenimentul va include o zonă expozițională unde furnizorii pot prezenta cele mai recente produse și soluții, iar participanții pot interacționa direct cu aceștia pentru a descoperi noi oportunități de colaborare.