Bilete Cluj-Napoca: Construction Leaders Party & Networking - 23 sep '21, ora 18:00 - Chios Social Lounge

Cluj-Napoca: Construction Leaders Party & Networking

Chios Social Lounge, Cluj-Napoca

joi, 23 septembrie '21, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Construction Leaders Party & Networking este un eveniment de socializare si networking marca IntelGlobalis Consulting prin platforma X Party & Networking, aceasta editie fiind organizata sub o formula simplificata care sa corespunda restrictiilor impuse de contextul pandemic. Construction Leaders Party & Networking doreste sa creeze o oportunitate de reintalnire cu specialistii si factori de decizie din domeniul constructiilor si infrastructurii, atat din mediul privat ( dezvoltatori, firme de constructii, de instalatii etc) cat si din intitutiile implicate in reglementarea acestor domenii, in vederea asigurarii unei comunicari directe si nemijlocite a factorilor de decizie.

Participanti:
Re­prezen­tanţi ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.), repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoresti ş.­a), rep­re­zentanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti, reprezentanti ai mediului diplomatic si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, Romania dar şi din străină­­tate.

Numar de participan­­­­­ti: <= 150
 
Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea pa­r­tenerilor
Ora 19:00 Party & Net­­­­­working
 

Locatia: Chios Social Lounge, Cluj-Napoca

Conditii de participare:
Taxa Early-Bird ( achitata pana in data de 6 sept ) - 100 lei
Taxa Standard ( 7 sept - 20 sept ) - 130 lei
Taxa Last Minute ( 21 sept - 22 sept ) - 150 lei
Taxa achitata in 23 septembrie - 200 lei

La acest eveniment se returneaza valoarea biletelor doar in cazul in care evenimentul se anuleaza.

DRESS CODE OBLIGATORIU: Business, Smart Casual, Cocktail attire

Pentru a va inscrie in baza noastra de date si a primi notificari in legatura cu editiile viitoare ale evenimentului va invitam sa completati formularul din urmatorul link:
https://mailchi.mp/2e7c3469075c/signupxpartynetworking

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.