Bilete Cluj Napoca: Concert Valurile Vietii cu Irina Loghin, Maria Dragomiroiu si Jean Paler - 3 oct, ora 19:00 - Casa de Cultura a Studentilor

Cluj Napoca: Concert Valurile Vietii cu Irina Loghin, Maria Dragomiroiu si Jean Paler

Casa de Cultura a Studentilor, Cluj-Napoca

joi, 3 octombrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria I
200 lei14833 lei
Categoria II
160 lei12714 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Pe data de 3 octombrie 2024, începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș” din Cluj va găzdui concertul extraordinar "Valurile Vieții". Această seară specială va aduce pe aceeași scenă trei mari artiști din GENERAȚIA DE AUR a scenei românești: Irina Loghin, Maria Dragomiroiu și Jean Paler.

Irina Loghin, cunoscută pentru vocea sa inconfundabilă și repertoriul vast de cântece populare care au rezonat cu generații întregi, va încânta publicul cu interpretările sale emoționante.

Maria Dragomiroiu, cu timbrul său vocal distinct și prezența scenică captivantă, va aduce pe scenă tradițiile și frumusețea folclorului românesc.

Jean Paler, cunoscut pentru talentul său actoricesc și umorul inegalabil, va completa seara cu momente de voie bună și divertisment de calitate.

 

Concertul "Valurile Vieții" promite să fie un eveniment memorabil, o adevărată celebrare a muzicii populare românești, plină de energie, emoție și momente de neuitat.

Vă invităm să vă alăturați acestei sărbători muzicale, să trăiți și să simțiți valurile vieții alături de artiștii preferați, într-un cadru deosebit, la Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș” din Cluj.

Nu ratați această ocazie unică de a petrece o seară de neuitat alături de Irina Loghin, Maria Dragomiroiu și Jean Paler!