Bilete Cluj-Napoca: Concert E.M.I.L. - 20 de ani at /FORM Space - 10 apr '20, ora 21:00 - FORM SPACE

Cluj-Napoca: Concert E.M.I.L. - 20 de ani at /FORM Space

FORM SPACE, Cluj-Napoca

vineri, 10 aprilie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

E.M.I.L. sărbătoresc 20 de ani de activitate: concert aniversar la Cluj-Napoca pe 10 aprilie Vineri, 10 aprilie, trupa E.M.I.L. continuă turneul aniversar de 20 de ani la Cluj-Napoca. Concertul va avea loc în /FORM Space (al. Stadionului nr. 2) după ora 21:00. Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet și costă 30 de lei (earlybird – stoc limitat) sau 40 de lei (presale). În limita stocului rămas, la intrare biletele vor costa 50 de lei.

"Au trecut 20 de ani de când s-a auzit prima oară în sala de repetiții "Copacii Înfloriți", de când pe o canapea, într-o sufragerie, pe o chitară spartă și cu corzi ruginite, se făceau primele acorduri de la „Pisica" sau de când ne gândeam că vine vara și trebuie o melodie despre bere rece la terasă și a ieșit Vara-Vara.

Mai exact, în februarie-martie 2000 ne strângeam la Barbu acasă, unii de prin fața blocului, alții de pe la alte trupe destrămate, ascultam ore în șir cd-uri cu Mad Caddies, Sublime, Green Day și rupeam chitara în două.”

 

„Nici nu știm cum dintr-odată ne-am trezit prin cluburi sau pe la festivaluri.

Da, de atunci au trecut 20 de ani, am cunoscut mii de oameni, am avut concerte memorabile și în sens pozitiv, dar și în sens negativ, am plecat la plimbare prin țară, dar de câteva ori și în afara ei.

Așa că pe 10 aprilie 2020 te așteptăm la /FORM Space din Cluj-Napoca să sărbătorim alături de tine jumătate din viața noastră!”

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.