Bilete SOLD OUT Cluj-Napoca: Concert Andra – Vis de iarna! - 23 dec '22, ora 19:00 - Sala Polivalenta BT Arena

SOLD OUT Cluj-Napoca: Concert Andra – Vis de iarna!

Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

vineri, 23 decembrie '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Andra începe o serie de concerte extraordinare de colinde.
 „Crăciunul este o sărbătoare creștină care ne apropie mai mult unii de alții, este un moment în care ne gândim mai mult ca oricând la familie și la ceea ce ne împlinește. Îmi doresc ca prin concertele «Vis de Iarnă» să întăresc acest sentiment de căldură, generozitate și empatie și să dăruiesc momente de neuitat celor care ni se alătură.”, a declarat Andra. 
 
Timp de 90 de minute, spectatorii vor fi purtați prin lumea magică a sărbătorilor, putând asculta piese în limba română, dar și din repertoriul internațional, în interpretarea Andrei și, a invitaților ei speciali. Duetele inedite sunt, ca în toate spectacolele artistei, un ingredient surpriză pentru încântarea publicului. 
 
Nu este prima oară când Andra urcă pe scenă în luna decembrie cu un concert dedicat sărbătorilor de iarnă. În 2016 și în 2017, ea a concertat la Ateneul Român în beneficiul Fundației Hopes and Homes for Children, iar în 2019, artista a invitat publicul la Opera Română in beneficiul pacienților de la HOSPICE Casa Speranței.