Bilete Cluj-Napoca: Cannibal Corpse la /FORM Space - 12 iun '19 - FORM SPACE

Cluj-Napoca: Cannibal Corpse la /FORM Space

FORM SPACE, Cluj-Napoca

miercuri, 12 iunie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cannibal Corpse canta pe 12 iunie la /FORM Space din Cluj-Napoca. . Biletele se vor gasi si la intrare.

La minimum 4 bilete cumparate ai discount 20%
La minimum 8 bilete cumparate ai discount 30%
Cand vine vorba de Death Metal, Cannibal Corpse este o formatie etalon a genului. Cu peste 3 decenii de activitate si 14 albume la activ, Cannibal Corpse este una dintre formatiile care a pastrat autentic soundul death metal.

Bazele trupei au fost puse de artisti care deja activau pe scena de death metal, printre acestia numarandu-se Paul Mazurkiewicz, Alex Webster sau Chris Barnes. Acesta din urma avea sa paraseasca formatia in 1995 iar inlocuitorul sau a fost George 'Corpsegrinder' Fisher.

Formatia a trecut de-a lungul timpului prin diferite probleme cauzate mai ales de versurile trupei, cativa politicieni americani dorind sa ii interzica cu desavarsire pentru ca ar fi subminat caracterul national al Statelor Unite.

In Australia au fost interzisi timp de 10 ani (1996 - 2006), iar in momentul de fata doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpara discurile Cannibal Corpse. Aceeasi problema a fost si in Germania unde nu au avut voie sa cante piesele de pe primle trei albume. In Rusia, din opt concerte sase au fost anulate dupa ce diferite grupuri de religioase au facut tot posibilul sa interzica sustinerea acestora.

In momentul de fata, Cannibal Corpse are un line-up neschimbat din 2005.

Alex Webster ñ bass
Paul Mazurkiewicz ñ drums
George "Corpsegrinder" Fisher ñ vocals
Pat O'Brien ñ lead guitar
Rob Barrett ñ rhythm guitar
 
Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:
 
- Earlybird: 79 lei Acces General
- Presale: 99 lei Acces General
- La acces: 120 lei Acces General
 
Se pun in vanzare doar 800 de bilete.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL