Bilete CineFilm: Toată lumea știe - 20 aug, ora 21:20 - Delta Cinefilm

CineFilm: Toată lumea știe

Delta Cinefilm, București

joi, 20 august, ora 21:20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Într -o adevărată modă hitchcockian, TODOS LO SABEN este un film de absorbție umplut cu răsturnări de situație și se transformă și ambiguitatea Fermecatoare „care dunnit“ , atunci când Laura se întoarce în oraș în afara Madrid , cu cei doi copii pentru a participa la nunta surorii ei. În mijlocul marilor sărbători familiale și al reluării vechilor prietenii, fiica adolescentă a Irenei dispăru.

 

Scrisă și regizată de Asghar Farhadi, există indicii abundente (inclusiv unele posibile MacGuffins) în structura poveștii despre ceea ce s-a întâmplat cu Irene în timp ce aruncă suspiciuni asupra unei multiplicități de oameni care ar putea ști mai mult decât ceea ce spun. Nu în ultimul rând această suspiciune revine Laura, soțul ei care nu a călătorit cu familia la Madrid și fostul iubit al Laura și prima iubire, Paco. Ce bagaje sau secrete din trecut poartă cu adevărat o viață? Este întotdeauna acolo, bântuitor și chiar bâlbâit, ca un spectru? Și care sunt șansele ca acele secrete să apară? Chimia electrizantă dintre Penelope Cruz și Javier Bardem este suficientă pentru a pune în scenă suspiciunea și suspansul.Într -o adevărată modă hitchcockian, TODOS LO SABEN este un film de absorbție umplut cu răsturnări de situație și se transformă și ambiguitatea Fermecatoare „care dunnit“ , atunci când Laura se întoarce în oraș în afara Madrid , cu cei doi copii pentru a participa la nunta surorii ei. În mijlocul marilor sărbători familiale și al reluării vechilor prietenii, fiica adolescentă a Irenei dispăru.

Scrisă și regizată de Asghar Farhadi, există indicii abundente (inclusiv unele posibile MacGuffins) în structura poveștii despre ceea ce s-a întâmplat cu Irene în timp ce aruncă suspiciuni asupra unei multiplicități de oameni care ar putea ști mai mult decât ceea ce spun. Nu în ultimul rând această suspiciune revine Laura, soțul ei care nu a călătorit cu familia la Madrid și fostul iubit al Laura și prima iubire, Paco. Ce bagaje sau secrete din trecut poartă cu adevărat o viață? Este întotdeauna acolo, bântuitor și chiar bâlbâit, ca un spectru? Și care sunt șansele ca acele secrete să apară? Chimia electrizantă dintre Penelope Cruz și Javier Bardem este suficientă pentru a pune în scenă suspiciunea și suspansul.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.