Bilete CineFilm: Cu vărul Vinny nu-i de glumit! - 12 aug '20, ora 21:20 - Delta Cinefilm

CineFilm: Cu vărul Vinny nu-i de glumit!

Delta Cinefilm, București

miercuri, 12 august '20, ora 21:20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

„Cousinul meu Vinny” este Der Prozess al lui Kafka cu o răsucire puternică la Hollywood. Care este cazul? Doi adolescenți fură o conservă de ton, vânzătorul lor este împușcat, ajung în închisoare și trebuie să răspundă pentru această crimă. Vărul Viernei Gambini (Joe Pesci) și iubita sa Mona Lisa Vito (Marisa Tomei).

 

În momentul în care apar pe ecran, cele două nenorociți dispar pe fundal. Și acesta este un lucru bun, pentru că nu adaugă nimic. Ex-Karate Kid, Ralph Macchio, care joacă în filmul vărului lui Vinnys, are puțin text și privește în principal. Partenerul său în crimă este la fel de somnolent. În plus, Mitchell Whitfield este prea veche pentru a putea trece pentru un adolescent.„Cousinul meu Vinny” este Der Prozess al lui Kafka cu o răsucire puternică la Hollywood. Care este cazul? Doi adolescenți fură o conservă de ton, vânzătorul lor este împușcat, ajung în închisoare și trebuie să răspundă pentru această crimă. Vărul Viernei Gambini (Joe Pesci) și iubita sa Mona Lisa Vito (Marisa Tomei).

În momentul în care apar pe ecran, cele două nenorociți dispar pe fundal. Și acesta este un lucru bun, pentru că nu adaugă nimic. Ex-Karate Kid, Ralph Macchio, care joacă în filmul vărului lui Vinnys, are puțin text și privește în principal. Partenerul său în crimă este la fel de somnolent. În plus, Mitchell Whitfield este prea veche pentru a putea trece pentru un adolescent.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.