Bilete CineFilm: Bram Stoker's Dracula - 11 aug '20, ora 21:20 - Delta Cinefilm

CineFilm: Bram Stoker's Dracula

Delta Cinefilm, București

marți, 11 august '20, ora 21:20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Europa în secolul al XV-lea: Otomanii au cucerit Constantinopolul și acum invadează Europa. Prințul român Dracul se opune victorios lor, dar, din cauza unei nebunii din partea invadatorilor, soția lui Dracul, Elisabetha, își ia propria viață. Dracul îl înjură pe Dumnezeu, pe care îl simte trădat și se îndepărtează de creștinism, pentru că nu numai că nu și-au protejat soția, dar i-au excomunicat din cauza sinuciderii lor.

Peste patru sute de ani mai târziu, în 1897, tânărul avocat Jonathan Harker a călătorit în Transilvania la castelul contelui Dracula. Acolo se presupune că va finaliza achiziția unei proprietăți în Londra, deoarece predecesorul său a înnebunit. Harker este logodit cu tânăra Mina Murray, dintre care poartă o imagine care o arată pe Dracula. Cu toate acestea, acest număr nu este altul decât Dracul, care a fost condamnat să fie un vampir, iar Mina Murray este foarte asemănătoare cu Elisabeta sa. El îl arestează pe Harker în castelul său și se îndreaptă spre Londra pentru a o cuceri pe Mina. Dacă ar avea succes, Mina ar fi condamnată ...Europa în secolul al XV-lea: Otomanii au cucerit Constantinopolul și acum invadează Europa. Prințul român Dracul se opune victorios lor, dar, din cauza unei nebunii din partea invadatorilor, soția lui Dracul, Elisabetha, își ia propria viață. Dracul îl înjură pe Dumnezeu, pe care îl simte trădat și se îndepărtează de creștinism, pentru că nu numai că nu și-au protejat soția, dar i-au excomunicat din cauza sinuciderii lor.

Peste patru sute de ani mai târziu, în 1897, tânărul avocat Jonathan Harker a călătorit în Transilvania la castelul contelui Dracula. Acolo se presupune că va finaliza achiziția unei proprietăți în Londra, deoarece predecesorul său a înnebunit. Harker este logodit cu tânăra Mina Murray, dintre care poartă o imagine care o arată pe Dracula. Cu toate acestea, acest număr nu este altul decât Dracul, care a fost condamnat să fie un vampir, iar Mina Murray este foarte asemănătoare cu Elisabeta sa. El îl arestează pe Harker în castelul său și se îndreaptă spre Londra pentru a o cuceri pe Mina. Dacă ar avea succes, Mina ar fi condamnată.

 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.