Bilete Cine spală oala cu mămăligă… când sunt trei? - 20 dec '18, ora 19:30 - Hugo - The Office

Cine spală oala cu mămăligă… când sunt trei?

Hugo - The Office, Cluj-Napoca

joi, 20 decembrie '18, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cine spală oala cu mămăligă… când sunt trei?

Hugo The Office te invită la o comedie spumoasă "Cine spală oala de mămăligă... când sunt trei? ", joi, 20 decembrie de la ora 19.30, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 77, Clădirea The Office, parter.

*La cumpărarea biletelor online este obligatorie rezervarea unei mese în restaurant!

Texte: Daniel Tiutiu

Distribuția: Elena Ivanca și Ioan Isaiu

Muzica originală live: Edith Tóth

Regia: Camelia Hâncu

"Cine spală oala de mămăligă... când sunt trei? " ne propune o serie de povestiri cu tâlc culese de un împătimit culegător de poveşti autentice din Munţii Apuseni, profesor de limba română, Daniel Tiutiu.

Cu un umor aparte, rostite în "neaoşul" grai ardelenesc, spectacolul reînvie spiritul pur al locuitorilor zonei.

Muzica originală, interpretată la flaut și pian, este alcătuită din teme și melodii românești tradiționale, fiind compusă și interpretată de Edith Tóth.

Preţ bilet: 50 lei. Banii proveniţi din vânzarea biletelor vor fi utilizaţi în scopuri caritabile.

Info şi rezervări: [email protected] , 0755 024 000.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.