Bilete Christmas Rock cu Cargo - 23 dec '17, ora 19:00 - Cult Music Club

Christmas Rock cu Cargo

Cult Music Club, Craiova

sâmbătă, 23 decembrie '17, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ti-ai imaginat vreodata un Craciun rock? Asa va fi ziua de 23 Decembrie 2017 in Cult Music Club, locul in care reinventam in permanenta pentru ca tu sa ai parte de cele mai inedite si spectaculoase show-uri.

Cargo va urca pe scena Cult Music Club pentru a sustine un concert cu totul special. Cavalerii rockului românesc vor canta o serie de colinde de Craciun, reinterpretate intr-un spectacol plin de emotie si lumina cât și cunoscutele piese cu care aceștia au ajuns in topul rockului românesc.
Te asteptam alaturi de noi la acest concert pentru a sarbatori, impreuna, un altfel de Craciun, marca Cult Music Club.

Biletele sunt puse în vânzare la locația concertului și în rețeaua iabilet.ro și sunt împărțite în categoriile Premium - 65 ron (numar limitat de locuri) și Categoria Standing (fără loc) - 45 ron.
Cumpărarea biletelor Premium necesită rezervarea ulterioară a locurilor la numărul de telefon 0771 662 009
Pentru un show total, în faţa scenei nu vor fi mese.
OPEN DOORS 19:00

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.